Теория и практика на домашната бира

Съдържа важни теми относно теоретичната подготовка за домашно пивоварене.
Обяснени са различните понятия, биохимични процеси и технологии за създаване на бирата.
Нека всеки нов член прочете всичко това и тогава да пита.
  • Форум
    Теми
    Мнения
     Последно мнение
  • Основни понятия в пивоварството
    Какво е бира, мъст, малц, хмел , ензими, озахаряване и т.н.
    9 Теми
    17 Мнения
     Последно мнение от victoryvt Преглежда последните мнения
    07 Май 2014, 18:58
  • Полезна литература за четене
    Линкове към полезни ресурси относно домашното биропроизводство, дестилация, винарство и др.
    20 Теми
    103 Мнения
     Последно мнение от Martin Преглежда последните мнения
    03 Яну 2020, 17:40
  • Основни видове и стилове бира
    Представени са всички основни стилове бира, разпространени по света и подходящи за домашно пивоварство
    Модератор: hellreiser
    7 Теми
    8 Мнения
     Последно мнение от DAHKO Преглежда последните мнения
    05 Мар 2013, 10:56
  • Ако си начинаещ пивовар - моля прочети това !
    Синтезирано всичко необходимо за начинаещите пивовари, за да сварят първата си бира от зърното до халбата.
    Както и съвети къде и какво още трябва да прочетат и научат.
    10 Теми
    195 Мнения
     Последно мнение от dr_slavov Преглежда последните мнения
    04 Апр 2020, 12:50

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта