Страница 1 от 1

Пътувания

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2018, 20:28
от slavi3
Обичате ли да пътувате? Кое беше последното място, което посетихте?

Re: Пътувания

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2018, 11:15
от mishomihailov
Обожавам да пътувам, ходил съм на доста места, но според мен има още места, които трябва да проверя. Последният път ходих в Турция, не го бях планирал, просто намерих една добра оферта в https://oferti.pochivka.bg/oferti-turtsia-d2 и реших да отида . Нямах големи очаквания от Истанбул, но се оказа едно много пъстро място, в което може да срещнеш много различни и интересни хора.

Re: Пътувания

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2018, 11:25
от ultrashock
Хоби №2 след бирата са ми пътуванията. Последно бях в Лондон ноември месец миналата година на едно служебно обучение, но имах 2 дни да го разгледам и обиколя, а малко преди това на о.Тасос(Гърция). Последните две години зачестих пътуванията, за тази година съм планувал поне три - 3-4 дневна екскурзия с мъжката компания в Португалия, на гости на приятели в Кьолн(Германия) и някъде в Гърция на море с приятелката :)
Миналата година ходих и до Атина с приятелката с билети за по 5EUR в посока, т.е. за двамата излезе 40BGN цялото пътуване. От време на време изкачат добри оферти :)

Re: Пътувания

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2018, 12:01
от Bones
mishomihailov написа:Обожавам да пътувам, ходил съм на доста места, но според мен има още места, които трябва да проверя. Последният път ходих в Турция, не го бях планирал, просто намерих една добра оферта в https://oferti.pochivka.bg/oferti-turtsia-d2 и реших да отида . Нямах големи очаквания от Истанбул, но се оказа едно много пъстро място, в което може да срещнеш много различни и интересни хора.


:eusa-violin: :eusa-violin: :eusa-violin:

На това му се вика висш пилотаж в спама.

Re: Пътувания

МнениеПубликувано на: 30 Яну 2018, 12:42
от slavi3
ultrashock написа:Хоби №2 след бирата са ми пътуванията. Последно бях в Лондон ноември месец миналата година на едно служебно обучение, но имах 2 дни да го разгледам и обиколя, а малко преди това на о.Тасос(Гърция). Последните две години зачестих пътуванията, за тази година съм планувал поне три - 3-4 дневна екскурзия с мъжката компания в Португалия, на гости на приятели в Кьолн(Германия) и някъде в Гърция на море с приятелката :)
Миналата година ходих и до Атина с приятелката с билети за по 5EUR в посока, т.е. за двамата излезе 40BGN цялото пътуване. От време на време изкачат добри оферти :)


На мен в Лондон не ми харесва. На о. Тасос скъпо ли е?

Re: Пътувания

МнениеПубликувано на: 30 Яну 2018, 12:53
от ultrashock
Въпрос на собствена преценка, но на мен лично Лондон много ми допадна. Хубавото е, че братовчедка ми заминава там да работи и ще имам повод пак да го посещавам :)
На о. Тасос дали е скъпо - ами не бих казал, че е много скъпо. Двойна стая в хотел с гледка към морето, на първа линия - 60EUR на вечер. Вечеря за двама с пийване - 18-30EUR зависи какво и колко хапваш :) Взехме си скутер за 3 дни, мисля, че беше около 50EUR. В магазините е съвсем прилично. Определено си заслужава, особено плаж Marble Beach. Райско кътче си е Тасос, а е на 4 часа път :)
Бирата им хич не струва, приготви си домашна :)