Място за обсъждане на всичко което е над 35% алкохол - ракия, уиски, водка, мастика, ликьори, бренди, коняк, грапа, шнапс, саке, и т.н.
от Sokoleto » 14 Яну 2020, 12:22
Здравейте.
За една добра ферментация са необходими поне 18С и нагоре.
-
Sokoleto
- Сам си вари, сам си пие

-
- Мнения: 3
- Регистриран на: 22 Окт 2019, 09:45
- Местоположение: София
-
от Dejmos » 23 Яну 2020, 00:34
Ако дрождите са Фермиол, трябват 30°.
@PaperView
Изчакайте с разреждането. Да си поседи в чипса на висок алкохолен градус. По-добре е да старее/отлежава на висок градус, за по-наситен аромат.
Бири - 28, плюс 5 пъти Apple Cider с купен ябълков сок
Малц/зърно - 120 кг.
Последна бира - "Двамата болни", светъл ейл
Последна друга напитка - медовина, брага, каберн-ейл
-
Dejmos
- Майстор на лакардията и пивоваренето

-
- Мнения: 719
- Регистриран на: 26 Юли 2015, 11:13
Назад към Високоалкохолни напитки домашно производство
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта