Flaked barley - ечемични ядки

Модератор: Martin

Flaked barley - ечемични ядки

Мнениеот darilinko » 12 Яну 2017, 20:05

Необходимо ли е предварително да се смелят ечемичните ядки или е достатъчно, че са валцовани преди това.
darilinko
Колкото вари, толкова и споделя
Колкото вари, толкова и споделя
 
Мнения: 22
Регистриран на: 08 Юли 2016, 16:24
Местоположение: Варна

Re: Flaked barley - ечемични ядки

Мнениеот Ico » 05 Авг 2018, 10:01

От собствен опит, пък и от това което съм чел - не е необходимо. Ефективността при озахаряването е по-ниска в сравнение с тази от калкулаторите, но пък имаш по-малко грижи при прецеждането. Фино смляните ядки затлачват повече лагертютюна или каквато система ползваш. Всъщност моят опит е с овесени и пшеничени ядки, но предполагам с ечемичените ще е същото.
Ico
Много приказва, малко вари
Много приказва, малко вари
 
Мнения: 52
Регистриран на: 24 Апр 2016, 21:29


Назад към Мелене на малца и мелачки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта