Страница 1 от 1

неръждаема стомана ферментатори Пловдив

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2017, 12:42
от svr
Здравейте на всички, аз съм пивовар от Сърбия. Искам да се разшири готвене. Аз бях преди няколко години в Амстердам, пивоварната IJ, и в тях видях, че българското производство с помощта на ферментатори, аз знаех, че имате отлично сирене, мляко или бира, така че аз се опита да ме изненада като ферментатори българското производство. От това, което видях, беше безупречно направен, единственото, което имам проблем не мога да намеря снимките, които направих плакет с автопроизводителите името. Помня само, че една компания от Пловдив. По-късно чух, че в България най-евтината неръждаема стомана в Европа, и знам, че вашите продукти са с много високо качество, аз съм се интересуват от компании, които правят от неръждаема ферментатори стомана в Bugarskoj.Unapred благодаря ви за вашата помощ и отношение на всички homebrewer от България.

Re: неръждаема стомана ферментатори Пловдив

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2017, 16:14
от bojo
Пробвай с Томика метал АД Пловдив. Имат нещо общо с ТМ инокс. Правиха ми оферта за ЦКТ, но цената :angry-screaming: ме приземи бързо на ниво бидон.

Re: неръждаема стомана ферментатори Пловдив

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2017, 16:19
от lhristov
Мдааа...
Това са ТМ Инокс!

http://www.tminox.com/bg/products/detail/38/159.html

Re: неръждаема стомана ферментатори Пловдив

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2017, 22:17
от cervesa
Томикаметал(ТМинокс).РодинаХасково,Биомашин,ПИМ,ДОНИДО...всички правят ферментатори за пиво и вино

Re: неръждаема стомана ферментатори Пловдив

МнениеПубликувано на: 19 Юли 2017, 00:39
от Bones
https://www.ssbrewtech.com/collections/chronicals

Съотношението цена / качество е сред най-доброто на пазара. Живот и здраве ще си заприходя някоя бройка след време. Разбира се, ако дотогава родния производствен гений не ме смае с нещо подобно на по-разумна цена.