Re: "... to beer or not to beer ..." или нещо като "бира"
Публикувано на: 27 Апр 2015, 10:15
Здравей колега!
При някакви наченки на сероводород, веднага добави Диамониев фосфат (ДАФ).
След като е приключила ферментацията, ще му трябва студ или доста дълго отлежаване, за да се избистри.
Началното захарно съдържание си е било добре за сайдер.
Обикновено, сайдерите не са с толкова високо съдържание на алкохол както вината.
При някакви наченки на сероводород, веднага добави Диамониев фосфат (ДАФ).
След като е приключила ферментацията, ще му трябва студ или доста дълго отлежаване, за да се избистри.
Началното захарно съдържание си е било добре за сайдер.
Обикновено, сайдерите не са с толкова високо съдържание на алкохол както вината.