Стаут ферментация

Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.

Модератор: Martin

Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.

Re: Стаут ферментация

Мнениеот busy2 » 20 Апр 2016, 18:15

Еми прави сте. Със захаромера заби на 4%. За RIS се борим именно де ... Бутилирам значи и пей сърце!
Благодаря за навременната намеса :)
busy2
Колкото вари, толкова и споделя
Колкото вари, толкова и споделя
 
Мнения: 20
Регистриран на: 07 Май 2015, 12:09
Местоположение: Шумен

Re: Стаут ферментация

Мнениеот st_jivko » 21 Апр 2016, 09:22

И яко чакане за отлежаване.
Аватар
st_jivko
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 315
Регистриран на: 01 Мар 2015, 15:02
Местоположение: гр.Ямбол

Предишна

Назад към Помощ за проблеми

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта