Страница 2 от 2

Re: Бира - стил

МнениеПубликувано на: 03 Май 2016, 21:33
от Martin
Ники, с тая цитра за сухо трудна работа за Английска ИПА. Виж за Американски пейл ейл може. Ама ИБУто и началната плътност по докарва за AIPA.

Re: Бира - стил

МнениеПубликувано на: 09 Май 2016, 11:30
от brokenerror
Готови за бутилиране!
IMAG1281.jpg


Остатъчна захарност 2,2 ( възможно ли е толкова да е) Измервах с два различни захаромера..
По мои сметки това прави около 6,1% алкохол..
Добавих по 5 грама на литър, за газировка, дано не се окаже малко!

Re: Бира - стил

МнениеПубликувано на: 09 Май 2016, 11:45
от brokenerror
Захар, 5 грама захар, на литър!