Нашето "ЕСЕ" на тема Барли Уайн

Модератор: Martin

Re: Нашето "ЕСЕ" на тема Барли Уайн

Мнениеот Martin » 04 Дек 2016, 22:15

Не е гаранция. Може да е идеален на 6ия месец. Послушайте ме и пробвайте на всеки месец по бутилка. Така ще разберете какво става там. При мене един 10% дубел, дето очаквах на годинка да е супер, се оказа че си мина пика на 6ия месец.
carpe cervisiam
Аватар
Martin
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 1062
Регистриран на: 29 Юли 2014, 16:16
Местоположение: Сливен

Re: Нашето "ЕСЕ" на тема Барли Уайн

Мнениеот ALL_ON » 04 Дек 2016, 22:34

Ще пробваме!
ALL_ON
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 541
Регистриран на: 14 Авг 2014, 18:59
Местоположение: София

Re: Нашето "ЕСЕ" на тема Барли Уайн

Мнениеот SDS » 04 Дек 2016, 23:34

И аз правих нещо като Белгийска плодова бира с дълго отлежаване ама като поодлежа и зпочна да си променя вкуса "не в добра посока". Също е над 10% алк. Да стои пък каквото стане или ще е супер или в канала.
SDS
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 279
Регистриран на: 09 Ное 2013, 18:11
Местоположение: гр. Сливен

Предишна

Назад към Ейлове (с горна ферментация)

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron