Страница 1 от 1

Общо събрание на АДПБ 17.01.2015 г. - разговор по Евроком

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2015, 14:21
от victoryvt
Участието ми по Евроком Царевец - 20.01.2015г. в 8 часа сутринта.
Темата беше - събранието на АДПБ в събота 17.01.2015г.
Но този път се разляхме доста по-обширно.

http://ekcarevec.com/view_prozorec.php?id=1326

Re: Общо събрание на АДПБ 17.01.2015 г. - разговор по Евроко

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2015, 15:22
от dandilov
Викторе, не съм от София, а от Враца, баце! ;) :D
Иначе много добре е станало интервюто! Браво! :clap: :clap: :clap:
Пожелавам ти следващите интервюта да бъдат вече в големите национални телевизии! :obscene-drinkingcheers:

Re: Общо събрание на АДПБ 17.01.2015 г. - разговор по Евроко

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2015, 15:45
от rajev
Браво,репортажа беше интересен .Има бъдеще домашното пивоварство ,благодарение на комерсиалните пивоварни дето произвеждат продукт ,който продават и лансират като бира. :mrgreen: :lol:

Re: Общо събрание на АДПБ 17.01.2015 г. - разговор по Евроко

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2015, 19:26
от victoryvt
Враца, София ...
Объркал съм рейса :)

Re: Общо събрание на АДПБ 17.01.2015 г. - разговор по Евроко

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2015, 21:15
от Prophy
Поздравления за интервюто!

Off topic, но от интервюто се присетих за един любопитен факт който е спомогнал за развитието на домашното пивоварство.

По време на сухият режим пивоварните в САЩ са фалирали масово и една пивоварна е започнала да продава малцов екстракт за кулинарни цели. Продуктът не вървял и решили на етикета като предупреждение опишат процеса за правене на бира. Нещо такова:

В никакъв случай не правете следните неща:
- не изсипвайте съдържанието в Х количество вода
- не загрявайте до Х градуса
- не добавяйте хмел след Х мин.
- не оставяйте да ферментира
- т.н.
В противен случай ще получите бира, което е забранено.


В следствие на това продажбите се увеличи и пивоварната не само не фалирала, а след сухият режим станала една от най-големите. Все още е от големите производители, но не си спомням името.