Страница 2 от 2

Re: Бразди,БНТ,20.09.2014

МнениеПубликувано на: 30 Окт 2014, 14:57
от d.gorev
Ако бирата е газирана със захар в кеговете, също ли се разваля ако се съхранява на повече от 10*С?

Re: Бразди,БНТ,20.09.2014

МнениеПубликувано на: 30 Окт 2014, 19:17
от rajev
Бай Темелко (обръщам на ти ,ако нямаш против) описанието ти е перфектно ,ама ако може някаква насока към магазин или марка.Аз търся по онлайн обяви ама само боклуци предлагат на смехотворни цени.Ако има каде да се види нещо хубаво (като тези охладители примерно) дай насока.Колонки и кранове и чаркове гледах нови.

Re: Бразди,БНТ,20.09.2014

МнениеПубликувано на: 30 Окт 2014, 22:12
от cervesa
@rajev,не се извинявай,нали поне два пъти сме се срещали ,а и да не сме-в по-цивилизованият свят обръщението на "ти" е нормално:)
За нови ,леки и преносими апарати на Lindr,се обърни към Айс техник http://www.icetechnic.com/
Те сая вече официални представители.Ще ти излезе около 800лв,нов.Иначе с тях можеш да говориш за секонд хенд.
Все пак,препоръчвам КЕГератор.Те предлагат и такова животно,ново,за един 30 л.кег!!! за 800 кинта!

Иначе-късмет в борсата на ОЛХ!

Re: Бразди,БНТ,20.09.2014

МнениеПубликувано на: 30 Окт 2014, 22:16
от cervesa
@g.gorev:Дали е със захар ,или друго нещо съдържащо ферментируеми захари,е все жива бира!
В началото пробвайте с карбонизация със захар,но впоследствие ще се убедите ,че "форс карбонизацията",за кегове е по-добро решение,специално за сесийните бири (тези за ежедневна консумация).
Експериментирай!

Re: Бразди,БНТ,20.09.2014

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2014, 12:52
от victoryvt
Ето така се прави предаване по телевизията за домашно пивоварство :

Click here to learn how to add YouTube Videos to your phpBB forum

Подробно, с показване на различни гледни точки, различни методи и пособия за пивоварене, в дълбочина и с необходимото внимание и към детайлите - тъй както и ние го правим като си варим бирите.
Нека нашите ТВ журналисти си вземат поука !