Страница 1 от 1

БНТ-1 направи репортаж за нас.

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2013, 10:05
от victoryvt
Благодарение на активността ми във форума ракията.ком , забелязах една публикация, че Борислава Славова - журналистка от БНТ желае да направи репортаж от лицензиран казан в околностите на София и т.н. ...
Тя там не успя да си намери канарче, но аз реших да я навия да направи репортаж за домашното пивоварство в България и ето че той вече е факт :
Вчера беше заснет материал от любезния домакин Данчо Чанков - в София, както и с участието на нашия Председател на УС на АДПБ - бай Темелко Пампов.
Какво точно са си говорили с журналистката ние не знаем, но се надяваме да научим именно от тях, тъй като по стара журналистическа традиция - предаването ще е кратко и изрязано.
Гледайте го по БНТ в сутрешният им блок от 7 до 9 в понеделник, или вторник. Повече подробдости се надявам да получим по-късно днес.

Наздраве,
И се надявам и други медии да се заинтересуват от нашето интересно хоби.

Re: БНТ-1 направи репортаж за нас.

МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2013, 10:10
от DAHKO
Веднага издавам за какво си говорихме. Колкото и странно да е разговорът беше за бирата ;) По едно време минахме и през ракията и виното ама за кратко, после пак се върнахме на пенливата течност. Общо взето забавно беше, но то по на чашка домашно пиво няма как да е по друг начин. :) Другия път да се надяваме ще получим повечко време от ефирното излъчване, че тая минутка е крайно недостатъчна, за да се покрие всичко.

Re: БНТ-1 направи репортаж за нас.

МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2013, 20:02
от daniel.trifonov
Ето го и репортажа: тук.
Според мен е кратък, но добър. Който се заинтересува, може да намери повече информация.

Поздравления за БНТ!

Re: БНТ-1 направи репортаж за нас.

МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2013, 22:04
от nik0st
Ще рече, аз съм един процент от пивоварите в България. Никога не съм се чувствал по-голям.