Страница 1 от 1

Мнение за Klarstein

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2019, 15:43
от Closimir
Здравейте,

Обмислям покупката на следната инсталация и реших първо да питам за мнения и съвети в случай, че някой от вас вече разполагат с конкретния модел или подобен. Модела не разполага с вградена помпа, но видях, че в Алито има някакви по 20-30 долара ако реша да добавя такава.
https://www.klarstein.de/Haushaltsgerae ... Touch.html
В българския сайт на Klarstein страницата на конкретния продукт не се отваря.

Re: Мнение за Klarstein

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2019, 17:35
от ultrashock
Здравей, В групата в ФБ - "малц, вода и хмел" има писано по тази тема. Колега си е купил такова чудо, пуснал е клипчета и инфо, отделно можеш и а му пишеш.

Re: Мнение за Klarstein

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2019, 23:30
от Closimir
Здравей,

Да, видях мненията на колегата в групата. Мерси!

Re: Мнение за Klarstein

МнениеПубликувано на: 31 Яну 2019, 17:31
от baziliko
Привет колега.
Аз съм човека. Моя казан е 30 л. и не е с програматор и помпа. Струва 350 лв е с два нагревателя, таймер, базука, фалшиво дъно, кран, капак с дупка за помпа и температурен контролер. Три варки -- песен. Поръчах си и магнитна помпа ( абе помпа си трябва -- 17 $-- за разлика от програматора-абсолютно излишен).Корпуса е двоен и добре изолиран около 1 см е дебел . Достига много бързо температурите и ги подържа с лекота. Гаранция --3 години. доставка 10 дена до адрес. плащане - кеш при доставка или с карти.. при поръчка. ПИТАЙ

Re: Мнение за Klarstein

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2019, 17:59
от chocolaterie
Здравей,
Може ли информация за помпата, откъде си я купил или линк?

Re: Мнение за Klarstein

МнениеПубликувано на: 21 Май 2020, 10:41
от wpw
Това е подаръка ми от началото на месеца и съм много доволен! Изненадаха ме приятно близките ми. И в чашата бирата е домашна!
За сега съм много доволен от пивоварната, има всякакви настройки и ги държи отлично. Нагревателя е 2,5 кВт. Правя разлика с силата на врене на газова горелка и мога да кажа, че тук ври доста по слабо и изпарява около 10 процента от мъста. Примерно, на 26 литра в началото на варката в края имаме около 23 до 23,5 литра. Имам само 2 варки до момента, но това лято май ще е .....бирено лято.