Страница 9 от 10

Re: Блажно 2017

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2018, 09:57
от Martin
Докторе, сигурен ли си че нямаш грешка в захарта на чоризото? Моята рецепта я гледам записана с 6гр/кг, твоята е с 30гр/кг.
А всичко останало е абсолютно същото.

Re: Блажно 2017

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2018, 11:40
от MadButcher
Имма рецепта за Чоризо само със свинско и сланина, 1.5кг плешка с 0,5кг сланина. Някой пробвал ли е без телешко? Един познат ми твърди, че това по принцип било свински колбас

Re: Блажно 2017

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2018, 12:11
от dr_slavov
Martin написа:Докторе, сигурен ли си че нямаш грешка в захарта на чоризото? Моята рецепта я гледам записана с 6гр/кг, твоята е с 30гр/кг.
А всичко останало е абсолютно същото.

Техническа грешка. Три грама на кг. Качих верния файл. А пък защо твоята е 6, а моята 3, нямам идея. Някой не е преписал правилно, ама кой?! :D

Re: Блажно 2017

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2018, 12:42
от Martin
Рецептата беше за 3гр глюкоза или 6гр захар. Ти си записал грамажа за глюкозата.

Re: Блажно 2017

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2018, 23:29
от Foreigner
Какъв размер черва са най-подходящи за чоризото и колко дълги правите отделните парчета?
@Марто, за чесън на прах ли става дума или за пресен?
@Докторе, преписват те и в други форуми, че даже и екселските ти таблици са постнали. Само дето преди "рецептите на Бушмена" къртицата е написала "УЖ рецептите". Както казва моят другар Любо Дилов - "Всеки има право на лош вкус"...

Re: Блажно 2017

МнениеПубликувано на: 13 Ное 2018, 09:36
от Martin
Червата дебели - 35-40
Парчетата по около 25-30см
Чесънът е скилидки пасирани или намачкани с преса. Не е на прах.

Re: Блажно 2017

МнениеПубликувано на: 13 Ное 2018, 13:08
от dr_slavov
Foreigner написа:Какъв размер черва са най-подходящи за чоризото и колко дълги правите отделните парчета?
Марто е написал размера. Само да добавя, че е без валиране/пресоване по време на сушенето.
Foreigner написа:@Докторе, преписват те и в други форуми, че даже и екселските ти таблици са постнали. Само дето преди "рецептите на Бушмена" къртицата е написала "УЖ рецептите". Както казва моят другар Любо Дилов - "Всеки има право на лош вкус"...
:D Виж какво нещо е глобалната мрежа, ние от бушмена, те от нас и т.н. Кой е форума, че ми стана интересно?

Re: Блажно 2017

МнениеПубликувано на: 18 Ное 2018, 09:36
от rajev
Tazi година ще пробвам телешки суджук та искам да попитам 80%телешко с 20% сланина добре ли е ,това ми препоръчаха?
Чакам коментари ..............поздрави

Re: Блажно 2017

МнениеПубликувано на: 18 Ное 2018, 23:30
от mirix
Лой! Не сланина

Re: Блажно 2017

МнениеПубликувано на: 19 Ное 2018, 23:06
от rajev
ОТ КЪДЕ ТАЯ ЛОЙ?????????