Пилешка пържола от бут

Всичко за мезетата - Мръвки, салати, готварски рецепти ...

Модератор: mirix

Пилешка пържола от бут

Мнениеот mirix » 23 Апр 2017, 21:01

Жената купи 2 бутчета лидълски. 1 остана артък, че рекох да се занимая. Обезкостих го с разрез от вътрешната страна. Съжелявам че не снимах ма е мацаница. Другия път обещавам.
Маринатата ми иде в движение, но стана чудно.
Сол- ползвам морска фино смляна уж, но си е едричка.
Поръсва се от двете страни.
Кимион и чер пипер по много малко щипчица.
Чесън на прах. Поръсва се изцяло страната без кожа.
Заливам със соев сос и малко лимнов сок. Поливам със зехтин и размачвам всичко. Обилно с червен пипер и добавям малко бяло винце.
Отлежава 2 часа в хладилника и на скарата.
Tуй е бира, тя не е гадна!
Тати има една болест, която го кара да пие бира.
Аватар
mirix
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 902
Регистриран на: 12 Окт 2012, 10:10
Местоположение: Горна Оряховица

Назад към Мезе за бира, вино, ракия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron