Страница 4 от 10
Re: Пуска
Публикувано на:
30 Окт 2017, 19:24
от rajev
Не е изба а механа на двора ама е затворена вътре е 11 градуса.Незнам колко е влажноста ,вътре им пускам вентилатор да ги вее а като е по-студено ги вадя вън под стрехата.Немога да кача снимките че дава изображението е невалидно ама пак ще се мъча да ги кача
Re: Пуска
Публикувано на:
04 Ное 2017, 15:13
от rajev
- Е най-накрая успях да ги кача
Re: Пуска
Публикувано на:
04 Ное 2017, 15:14
от rajev
Re: Пуска
Публикувано на:
07 Ное 2017, 22:00
от st_jivko
Хайде и аз да се изплющя с моите пуски.Една липсва,защото беше предвидена за дегустация.
Крайните резултати са...няма такова мезе.Очаровани са всички у дома.Благодаря mirix за рецептите.
Re: Пуска
Публикувано на:
08 Ное 2017, 19:22
от rajev
Живко ,кога ги сложи и колко време съхнеха?
Re: Пуска
Публикувано на:
09 Ное 2017, 16:07
от st_jivko
Сега са на месец.Но се наложи да захапя преждевременно една,защото ми се видя,че има въздух под мехура.
Почти беше изсъхнала,защото дебелината и беше около 3 см. след яко пресоване.В началото тежеше близо 1кг.
Re: Пуска
Публикувано на:
09 Ное 2017, 16:17
от Martin
Хм... Събота съм в Ямбол на гости май....
Re: Пуска
Публикувано на:
09 Ное 2017, 20:50
от st_jivko
Заповядай.Само,че в менюто за събота не е предвидена пуска.
Re: Пуска
Публикувано на:
09 Ное 2017, 21:37
от mirix
Аз в събота планирам нещо по мащабно.
Праси ще се коли. Ще има за пуски.... И разни екстри...
Re: Пуска
Публикувано на:
10 Ное 2017, 10:06
от Dave Lombardo
Е, имах други планове, но щом каниш няма да ти чупим хатъра...