Страница 2 от 4

Re: Откриване сезон 2015/2016

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2015, 15:24
от knasfas
Я раздуйте за тоя свински врат, че вече втора година мечтая да си спретна някакво подобие на роле Трапезица, ама все някой ме спира с негативните си прогнози :D
Dejmos, ако правилно разбирам осоляваш го 2-3 дни в /морска или обикновена сол?/ След това го мажеш с чесън, пипер и го държиш в хладилник 3 седмици и чак след това го опваш на простора?

Re: Откриване сезон 2015/2016

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2015, 15:58
от mirix
Ето и филенцата извадени и окачени
IMG_20151221_120527.jpg

IMG_20151221_120558.jpg

По червеничкото е свежо окаченотоу

Re: Откриване сезон 2015/2016

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2015, 21:19
от mirix
Пия си биричката с кеф. Тази вечер сколасах и пуската. Вече виси.
Днес добаеих и малко праз
IMG_20151221_143334.jpg

Добре разбъркано.
IMG_20151221_143752.jpg

Напълнена
IMG_20151221_143752.jpg

Залепена с черво да няма въздух
IMG_20151221_190923.jpg

Re: Откриване сезон 2015/2016

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2015, 21:23
от mirix
Златната клетка се запълва
IMG_20151221_191230.jpg

Да не забравя, че днес и бабето-патето сварих.
IMG_20151221_144634.jpg

И е притиснато да се сплеска. Надявам се след седмица да го застъпя.
IMG_20151221_191238.jpg

Заложих и едно роле трапезица, но него не съм го снимал. Утре като го обръщам.

Re: Откриване сезон 2015/2016

МнениеПубликувано на: 22 Дек 2015, 09:24
от mirix
Ето и вратлето как изглежда за сега
IMG_20151222_081944.jpg

20 дена ще го връткам в тавичката,а сетне ще го натъпча в пикочния мехур. Не че друго ами нямам телешко черво.

Re: Откриване сезон 2015/2016

МнениеПубликувано на: 22 Дек 2015, 10:15
от knasfas
Ще споделиш ли твоята рецепта за вратлето или не се различава съществено от тази на колегата Dejmos?
Благодаря

Re: Откриване сезон 2015/2016

МнениеПубликувано на: 22 Дек 2015, 10:25
от mirix
Моята рецепта е друга. 2 дена държах да се отцеди от кръвта. Забърлсх милс подправки. Сол, кимион, червен пипер, чесън на прах, чер пипер и захар. Разцепих където му е жилката с мазното да го поочистя малко. Натърках добре с подправките. Сега ще зрее 10 дена в хладилника и после ще го натъпквам в пикочен мехур. Моя интерпретация. Ако се наложи ще зрее и в пепел после с пуската.

Re: Откриване сезон 2015/2016

МнениеПубликувано на: 22 Дек 2015, 18:01
от mirix
Охаа първото кото ще замине
IMG_20151222_124953.jpg

IMG_20151222_125254.jpg

Re: Откриване сезон 2015/2016

МнениеПубликувано на: 22 Дек 2015, 20:49
от SDS
Ей на това му се казва окачен таван. :D

Re: Откриване сезон 2015/2016

МнениеПубликувано на: 22 Дек 2015, 21:34
от mirix
Само да не ме предаде конструкцията, че напоследък котки се появиха