Бут по Еленски

Всичко за мезетата - Мръвки, салати, готварски рецепти ...

Модератор: mirix

Re: Бут по Еленски

Мнениеот mirix » 14 Фев 2014, 11:51

А къде ще го сушиш и колко време, май май ще отиде на прясно на скарата. Аз преди време октомври го сложих в сол и съхна от ноември до април. Още му трябваше но се стопли времето
Tуй е бира, тя не е гадна!
Тати има една болест, която го кара да пие бира.
Аватар
mirix
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 916
Регистриран на: 12 Окт 2012, 10:10
Местоположение: Горна Оряховица

Re: Бут по Еленски

Мнениеот misho5kov » 16 Фев 2014, 09:42

Да ти кажа, идея нямам колко време - ще пробвам докато исъхне. За сега съм го изкарал навън, ще го окача под стряхата, но още не мога да си харесам сенчесто и проветриво място!
Прикачени файлове
IMAG1227.jpg
misho5kov
Колкото вари, толкова и споделя
Колкото вари, толкова и споделя
 
Мнения: 10
Регистриран на: 11 Мар 2013, 21:12

Предишна

Назад към Мезе за бира, вино, ракия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта

cron