Страница 1 от 1

Конкурс за лого и слоган на АДПБ

МнениеПубликувано на: 13 Апр 2013, 13:26
от victoryvt
Председателят на АДПБ - г-н Темелко Пмпов обявява награда от пълен комплект материали (малц, хмел, дрожди, вода от Черногорово) за бира по избор
за този, който предложи и спечели в гласуване лого и слоган на асоциацията.

Моля всеки, който желае да участва в конкурса да предложи своето виждане като отговор на тази тема, след това ще пуснем анкета с гласуване и чието преложение спечели - ще се възползва от наградата.

Аз лично предлагам следното :
1. За лого : халба бира под която гори огън от дърва, това стилизирано и в един цвят или най-много 2
2. За слоган : "Чрез тъмна бира към светли бъднини" стига да не се окаже запазена марка на друга организация (Бирената партия в БГ примерно)

Re: Конкурс за лого и слоган на АДПБ

МнениеПубликувано на: 13 Апр 2013, 13:44
от dido the great
Отдавна не бях писал във форума.Моето предложение за слоган е "Малц,Хмел,Вода"
Така ще намигнем на големите в бранша,които блъскат сурогати в бирата.

Re: Конкурс за лого и слоган на АДПБ

МнениеПубликувано на: 20 Юни 2013, 21:27
от cervesa
Много гледали,малко предлагали и работили.Така или иначе логото е вече факт:

Logo BHA.jpg


Благодарности на: Кристиан за идеята за чашата включваща в себе си спектъра на SRM(цветовите характеристики на пивото),на Дидо (The Great),за предложението да включва основните елементи на бирата-малц(ечемик),вода и хмел,на Габриела за графичното оформяне .Наградата ще бъде поделена между Крисо и Габриела,но понеже тя все още не вари бира :D ,нейният дял ще бъде в готов продукт ,на който е фен (Екстра стаут,с ченогоровска вода). Да им е честито!
Наздраве!

Re: Конкурс за лого и слоган на АДПБ

МнениеПубликувано на: 21 Юни 2013, 09:10
от victoryvt
Ще си позволя да "допълня" Воеводата cervesa като кача вместо него и черно-бялата версия, която ще бъде и формата за печата на АДПБ.


ADPB-4.jpgИначе относно идеите, залегнали в логото - съгласен съм с тях.

Приканвам отново всички желаещи да станат членове на Асоциацията на домашните пивовари в България - да го направят чрез плащането на членския си внос, за което нека ми пишат на ЛС да им дам банковата сметка.

Приканвам и всички, които могат да помогнат със спонсорство или да намерят подходящи спонсори - имаме нужда да съберем поне 800лв. да поканим полски международен съдия (Томаш Копира) да съдийства на първият ни конкурс за най-добра домашна бира на 27.07.2013 в гр. София в заведението Магданоз.
За информация само - парите са за самолетни билети и преспиване, по правилата на BJCP - съдиите не вземат пари за труд !