Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
Модератор: Martin
Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
-
- Незавършена ферментация
от dr_slavov » 06 Окт 2015, 19:39
- 14 Отговори
- 30416 Преглеждания
- Последно мнение от 5th-hokage
02 Ное 2015, 11:47
-
- Мътна бира
от nickpagano » 25 Юни 2015, 18:18
- 10 Отговори
- 26716 Преглеждания
- Последно мнение от mickey
17 Окт 2015, 13:49
-
- Опит Първи
от martinmgm » 24 Май 2015, 01:57
- 23 Отговори
- 47738 Преглеждания
- Последно мнение от dandilov
29 Юни 2015, 21:47
-
- първи опит/количество/захарност
от busy2 » 18 Май 2015, 12:26
- 14 Отговори
- 31442 Преглеждания
- Последно мнение от daniel.trifonov
23 Юни 2015, 15:43
-
- Ферментация с S-04 и странен слой на поврхноста
от Prophy » 25 Мар 2015, 23:05
- 11 Отговори
- 27318 Преглеждания
- Последно мнение от Prophy
08 Юни 2015, 12:42
-
- Въпросите на един начинаещ
от Heisenberg » 18 Окт 2013, 13:49
- 45 Отговори
- 101228 Преглеждания
- Последно мнение от cervesa
12 Май 2015, 21:35
-
- газ и ламарина
от beerlioz » 21 Апр 2015, 00:58
- 7 Отговори
- 18708 Преглеждания
- Последно мнение от beerlioz
21 Апр 2015, 22:54
-
- Няма признаци за ферментация
от mayosha » 27 Окт 2014, 10:44
- 16 Отговори
- 37761 Преглеждания
- Последно мнение от malkstor
06 Апр 2015, 16:59
-
- Грешка при замерване на FG
от Dr1nata » 27 Мар 2015, 19:16
- 2 Отговори
- 7992 Преглеждания
- Последно мнение от Dr1nata
28 Мар 2015, 11:57
-
- Помощ за начинаещ
от spanklee » 12 Яну 2015, 18:47
- 6 Отговори
- 15131 Преглеждания
- Последно мнение от Yaskata
18 Мар 2015, 18:22
-
- молба за помощ-мелене на малц гр.София
от galaba » 27 Фев 2015, 15:01
- 0 Отговори
- 5515 Преглеждания
- Последно мнение от galaba
27 Фев 2015, 15:01
-
- Разминаване в отчитането на рефрактомера и захаромера
от dejo » 15 Фев 2015, 21:47
- 5 Отговори
- 13734 Преглеждания
- Последно мнение от KpaTyH
20 Фев 2015, 14:24
-
- прекалено бърза ферментация?
от Prophy » 03 Фев 2015, 02:08
- 1 Отговори
- 6777 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
03 Фев 2015, 09:32
-
- Трайност на смления малц
от BBB » 05 Яну 2015, 22:26
- 3 Отговори
- 9922 Преглеждания
- Последно мнение от BBB
07 Яну 2015, 20:13
-
- Потенциални проблеми (казан, изпаряване при варене, CO2)
от Prophy » 09 Ное 2014, 22:55
- 8 Отговори
- 23411 Преглеждания
- Последно мнение от Prophy
17 Дек 2014, 23:12
-
- Проблеми за здравето?
от Prophy » 12 Дек 2014, 02:27
- 8 Отговори
- 20480 Преглеждания
- Последно мнение от cervesa
15 Дек 2014, 18:41
-
- От 3 кг малц 5 л бира
от Rosko85 » 16 Апр 2014, 14:28
- 9 Отговори
- 22372 Преглеждания
- Последно мнение от mirix
06 Май 2014, 19:40
-
- Lager с/у Ale (буквално) - първо приключение
от alvinator » 13 Фев 2014, 00:59
- 22 Отговори
- 51516 Преглеждания
- Последно мнение от alvinator
13 Мар 2014, 01:14
-
- Как да спася бирата?
от SDS » 29 Яну 2014, 14:36
- 19 Отговори
- 42626 Преглеждания
- Последно мнение от cervesa
07 Мар 2014, 22:03
-
- Проблем с отчитане на алкохолното съдържание
от garmin » 20 Ное 2013, 20:30
- 3 Отговори
- 11126 Преглеждания
- Последно мнение от garmin
23 Ное 2013, 15:33
Назад към Начало форум
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Права на форума
Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл